Ohjelmapalvelu Heleä, esittely

Ohjelmapalvelu Heleä on elokuussa 2020 perustettu yritys, jonka toiminnasta vastaa mikkeliläinen muusikko Heidi Lehtoranta.
Ohjelmapalvelu Heleä luo tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin vankalla ammattitaidolla. Heleän sivuilta löydät musiikki- ja esiintyjätarjontaa erilaisissa tyylilajeissa. Tarjoamme klassista musiikkia erilaisina kokoonpanoina, kevyempää musiikkia herkistelystä rouhevaan grooveen sekä lastenmusiikkia unohtamatta. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Savon alueella, mutta sovittaessa myös muualla päin Suomea. 

Ota yhteyttä ja tehdään tärkeästä hetkestänne ikimuistoinen!

Heidi Lehtoranta

OTA ROHKESTI YHTEYTTÄ!


Ohjelmapalvelu Heleä, palvelut 

 • Duo Roope Nykänen ja Heidi Lehtoranta (laulu, kitara ja viulu)
 • Mies & kitara Roope Nykänen
 • Viulisti Heidi Lehtoranta
 • Jousikvartetti Heleä
 • Roope-Nalle
 • Kerttu Leppänen ja Jousitrio Heleä
 • Duo Pheira (viulu ja alttoviulu)
 • Taikuri Keijo Halonen
 • Juontaja

KYSY MYÖS MUUTA OHJELMASISÄLTÖÄ!


Hintoihimme vaikuttavat tekijät:

 • Esityksen kesto
 • Esiintyjien määrä
 • Tilaisuuden kesto
 • Tilaisuuden sijainti
 • Muusikoiden ammattitaito

Teemme ehdotuksen kokonaispaketista ja laskemme mielellämme hinnan kun tiedämme tilaisuutesi tarpeet ja luonteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hintamme ovat verottomia, eikä niihin lisätä veroa. Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen tapauskohtaisesti.


Heidi Lehtoranta

Toimin Mikkelin kaupunginorkesterissa viulistina, mutta monipuolinen musiikin tekeminen on kiinnostanut minua aina. Hyvä musiikki on aina soittamisen arvoista, oli se sitten räppiä tai klassista! Toimin Heleässä useammassa kokoonpanossa ja uskokaa pois, viululla voi soittaa ihan mitä vaan! Se toimii niin rytmimusiikissa kuin klassisessakin musiikissa. Uusin aluevaltaukseni on sähköviulun soitto, jolla voi luoda taas aivan uudenlaisia sävyjä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos haluat juhliisi tai tilaisuuteesi aidon tunnelman luojan. Tehdään yhdessä siitä ainutlaatuinen!


Musiikkinäyte duolta

Duo Roope Nykänen ja Heidi Lehtoranta

Laulu ja akustinen kitara luovat tunnelmaa huuliharpulla höystettynä. Tämä duo yhdistelee laulaja/kitaristi Roope Nykäsen karismaattisen äänen ja mukaansa tempaavan soiton sekä Heidi Lehtorannan hunajaisen suloiset ja tarvittaessa rouheat jousen sävelet kokonaisuudeksi, joka toimii niin olohuoneessa, ravintolassa/baarissa tai ulkoilmakonsertissa.

Tässä kokoonpanossa viulu todellakin taipuu moneen musiikkityyliin eikä pelkästään klassiseen. Setti koostuu monipuolisesti niin iskelmästä, popista kuin kantrista ja rockista. Millepä kuulostaisi Hurriganesin Get on -soolo viululla soitettuna? Se selviää tilaamalla tämän duon.

Soittimina keikoilla akustinen kitara sekä viulu. Settiä täydentää myös stompbox, jota jalalla polkemalla saadaan laulamisen ja kitaran soittamisen ohella myös bassorummun pauketta sekä tamburiinin kilinää tuomaan rytmiä kappaleisiin.

Roope Nykänen

Mies & kitara Roope Nykänen

Oli yleisönä illanistujaiset tai tuhatpäinen konserttisali, Roope hurmaa takuu varmasti. Hän on erinomainen valinta niin yrityksen virkistäytyjäisiin, häihin, syntymäpäiville sekä muistotilaisuuteen. Roope siis hallitsee elämän suuret tapahtumat aina kehdosta hautaan.

Roopen keikka-arsenaaliin kuuluu akustinen kitara, laulu harmoniapedaalilla varustettuna, huuliharppu sekä percussio stompbox, jota jalalla polkien saadaan esimerkiksi tamburiinia ja bassorumpua kappaleisiin.

 

Duo Pheira

Duo Pheira

Duo Pheira on Heidi Lehtorannan ja Pirkko-Liisa Rautavirran muodostama viulu ja alttoviulu -duo. Soitamme yhdessä kaikenlaista musiikkia ja Duo Pheira sopii monenlaiseen tilaisuuteen. Viululle ja alttoviululle on sävelletty paljon erilaista musiikkia, mutta sovitamme myös itse musiikkia kokoonpanollemme.

Jousitrio Heleä

Jousikvartetti Heleä/ Jousitrio Heleä

Jousikvartetti Heleä on perustettu syksyllä 2019 ja sen pohjana on Jousitrio Heleä: Heidi Lehtoranta (viulu), Pirkko-Liisa Rautavirta (alttoviulu) ja Heikki Hotti (sello). Yhden viulistin lisäämällä saamme siitä täyteläisesti soivan jousikvartetin.

Jousikvartetti/Jousitrio Heleä tarjoaa musiikkia juhliin ja tapahtumiin niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Ohjelmiston suunnittelemme toiveittesi mukaan ja olemme ennakkoluulottomia musiikkilajien suhteen. Meiltä luonnistuu klassisen lisäksi kevyempikin musiikki.

Kerttu Leppänen

Roope-Nalle

Roope-Nalle lastenhahmon kanssa vietetään hauska puolituntinen tuttujen lastenlaulujen parissa sekä ihmetellään eläimiä, joita Roope-Nalle on hurjalla matkallaan Alaskasta Suomeen tavannut. Esitys voidaan jakaa myös 2×15

Kerttu Leppänen ja Jousitrio Heleä

Kerttu Leppänen ja Jousitrio Heleä viihdyttävät perheen pienimpiä mukaansa tempaavilla lastenlauluilla. Tämän kokoonpanon esityksen voi räätälöidä mieleisekseen tilaisuudesta riippuen.

Taikuri Keijo Halonen

Taikuri Halonen on esiintynyt vuosien ajan lapsille ja aikuisille ympäri Suomea huumoripitoisella ja vauhdikkaalla esityksellään. 

Taikurin taikashown normaali pituus on n. 25 minuuttia ja ilmapallohahmojen tekeminen voidaan liittää mukaan ohjelmaan. 

Haluatpa ohjelmaa lapsille tai koko perheen tapahtumaan, niin taikuri Halosen esitys saa yleisön viihtymään. Erilaisissa tapahtumissa taikuri voi taiteilla yleisölle myös ilmapallohahmoja sopimuksen mukaan. Taikurin kätevissä käsissä eläinhahmot, kukat, miekat, päähineet,- kaikki syntyy kätevästi vain hetkessä. 

Taikuri Halonen tarjoaa ihmeellisiä taikojaan kaikentyyppisiin tilaisuuksiin. Lasten kotisynttärit, päiväkotivierailut, häät, lastentapahtumat, torit ja turut,- aina sopivaa taikaohjelmaa!