Ohjelmapalvelu Heleä, esittely 

Olen pitkään haaveillut oman ohjelmapalvelun perustamisesta ja nyt tämä haaveeni on toteutunut! Mielestäni tilaisuuden kuin tilaisuudenkin kruunaa siihen sopiva musiikki. 

Ohjelmapalvelu Heleä on elokuussa 2020 perustettu yritys, jonka toiminnasta vastaa allekirjoittanut, viulisti Heidi Lehtoranta. Mukana Heleän toiminnassa on myös trumpetisti Lauri Ronimus. Ohjelmapalvelu Heleä tarjoaa viulu- ja trumpetti- sekä jousikvartettimusiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Laurilta hoituu myös juontajan, seremoniamestarin ja laulajan hommat. Lisäksi häneltä luonnistuu estradiviihteeseen liittyvät esitykset. Yhdessä pystymme myös muodostamaan erilaisia kokoonpanoja, joissa on mukana viulu, trumpetti, piano ja laulu. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Savon alueella, mutta sovittaessa myös muualla päin Suomea. 

Soitamme musiikkia aina klassisesta musiikista uusimpiin radiohitteihin. Voit itse ehdottaa meille soitettavat kappaleet tai voimme auttaa sinua löytämään sopivat kappaleet tilaisuuteesi. 

Heidi Lehtoranta

OTA ROHKESTI YHTEYTTÄ!


Ohjelmapalvelu Heleä, palvelut 

 • Duo Heidi & Lauri (viulu, trumpetti ja laulu)
 • Viulumusiikki
 • Trumpettimusiikki
 • Duo Jarno & Lauri (kitara, trumpetti, laulu)
 • Jousikvartetti Heleä
 • Jousikvartetti Heleä featuring Lauri (laulu/trumpetti)
 • Jousikvartetti Heleä ja Keijo Pehkonen (laulu/kitara)
 • Duo Pheira (viulu ja alttoviulu)
 • Juontaja
 • Seremoniamestari
 • Estradiviihde

KYSY MYÖS MUUTA OHJELMASISÄLTÖÄ!


Ohjelmapalvelu Heleä, hinnasto 

 • Viulisti alkaen 125 e
 • Trumpetisti alkaen 125 e
 • Laulaja alkaen 125 e
 • Duo Heidi ja Lauri (viulu, trumpetti, laulu, piano) alkaen 200 e
 • Juontaja alkaen 200 e
 • Jousikvartetti Heleä alkaen 400 e

Hintoihimme vaikuttavat tekijät:

 • Esityksen kesto
 • Esiintyjien määrä
 • Tilaisuuden kesto
 • Tilaisuuden sijainti
 • Muusikoiden ammattitaito

Yllä mainitut hinnat ovat suuntaa-antavia, laskemme mielellämme hinnan ja teemme ehdotuksen kokonaispaketista, kun tiedämme tilaisuutesi tarpeet ja luonteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat ovat verottomia, eikä niihin lisätä veroa. Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen tapauskohtaisesti.


Heidi Lehtoranta

Heidi Lehtoranta

Aloitin viulunsoiton 3-vuotiaana kahdella kärpäslätkällä, mutta vanhempani huomasivat nopeasti innostuneisuuteni ja ostivat minulle oikean viulun. Tällä hetkellä soitan viulua ammatikseni Mikkelin kaupunginorkesterissa.

Olen aina pitänyt musiikin tekemisestä monipuolisesti. Hyvä musiikki on aina soittamisen arvoista, oli se sitten räppiä tai klassista! Uusin aluevaltaukseni on sähköviulun soitto, jolla voi luoda taas aivan uudenlaisia sävyjä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos haluat juhliisi tai tilaisuuteesi aidon tunnelman luojan. Tehdään yhdessä siitä ainutlaatuinen!

Lauri Ronimus

Lauri Ronimus

Olen Lauri Ronimus ja päätoimeni on Mikkelin Musiikkiopiston trumpetinsoiton lehtorina. Päätoimeni lisäksi teen myös muusikontyötä trumpetistina freelance pohjalta. Aloitin trumpetinsoiton isäni johdolla Ristijärvellä 7 vuoden ikäisenä. Perusopinnot olen tehnyt Kainuun Musiikkiopistossa ja ammattiopinnot Savonia Ammattikorkeakoulussa Kuopiossa. Ammattiopinnoissa opettajinani toimivat Tapani Heiskanen ja Hannu Pätynen. 

Opetustyötä olen tehnyt useissa suomalaisissa musiikkioppilaitoksissa. Muusikontyön osalta olin 2000-luvun alkupuolella noin 4 vuotta trumpetistina töissä Kainuun Sotilassoittokunnassa Kajaanissa. Olen tehnyt muusikontyötä trumpetistina freelance pohjalta useiden orkesterien sekä pienempien kokoonpanojen kanssa. Olen tehnyt myös runsaasti trumpetistin työtä solistisesti sekä kamarimuusikkona. Monenlaiset tyylilajit ovat kuuluneet muusikontyöhöni trumpetistina. 

Laulajan sekä näyttelijäntyöt olivat myös vahvasti kuvioissa mukana n. 1994- 2011 vuosien aikana. Näyttelijäntyöhön olen saanut koulutusta Ristijärven Nuoriteatteri koulutustapahtumien sekä talviproduktioiden myötä. Sittemmin olen ollut monenlaisissa produktioissa näyttelijänä sekä esiintyjänä mukana. Teattereista joissa olen esiintynyt näyttämöllä avustavana näyttelijänä mainittakoon Kuopion kaupunginteatteri, tanssiteatteri Minimi ja Lapin ylioppilasteatteri. Rooleja on ollut monenlaisia. Estradiviihdettä sekä monenlaisia esiintyjän keikkoja tein myös aktiivisesti 1994- 2011 vuosien aikana. Lauluhommia olen tehnyt joidenkin bändien kanssa sekä tietenkin teatterityön yhteydessä. Keikkailua oli kansanlaulukeikoista kyläoopperoihin ja paljon. Vuoden 2011 jälkeen laulu, näytteleminen sekä muut esiintymiset tämän ympärillä ovat jääneet vähemmälle, mutta satunnaisesti on ollut jotain. Minulla on sydäntä, tahtotilaa ja osaamista kuitenkin runsaasti näidenkin asioiden tekemiselle ja olen ryhtynyt taas käsikirjoittamaan jotain ohjelmistoa itselleni. 

Duo Heidi & Lauri

Duo Heidi & Lauri

Duo Heidi & Lauri sovittaa kappaleen kuin kappaleen trumpetille, viululle ja laululle. Teemme monipuolisesti musiikkia laidasta laitaan luovasti ja ammattitaidolla. Duoltamme saatte ainutkertaisen ja tunnelmallisen esityksen juhliin ja tilaisuuksiin.

Duo Pheira

Duo Pheira

Duo Pheira on Heidi Lehtorannan ja Pirkko-Liisa Rautavirran muodostama viulu ja alttoviulu -duo. Soitamme yhdessä kaikenlaista musiikkia ja Duo Pheira sopii monenlaiseen tilaisuuteen. Viululle ja alttoviululle on sävelletty paljon erilaista musiikkia, mutta sovitamme myös itse musiikkia kokoonpanollemme.

Heleä Jousikvartetti

Jousikvartetti Heleä

Jousikvartetti Heleä on perustettu syksyllä 2019 ja siinä soittavat neljä mikkeliläistä musiikin ammattilaista: Heidi Lehtoranta (viulu), Inga Nikander (viulu), Pirkko-Liisa Rautavirta (alttoviulu) ja Heikki Hotti (sello). 

Jousikvartetti Heleä tarjoaa musiikkia juhliin ja tapahtumiin niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Ohjelmiston suunnittelemme toiveittesi mukaan ja olemme ennakkoluulottomia musiikkilajien suhteen. Heleä -kvartetilta luonnistuu klassisen lisäksi kevyempikin musiikki.

Jousikvartetti Heleä ja Keijo Pehkonen

Jousikvartetti Heleä ja Keijo Pehkonen

Jousikvartetti Heleä ja Keijo Pehkonen esittävät Keijo Pehkosen omia sävellyksiä jousikvartetille sovitettuna. Pehkonen on yksinlaulun opettaja ja hän pitää runoudesta. ”Puen mielelläni runoja sävelien muotoon, jolloin runot alkavat elää minussa. Minulla on jokin selittämätön ja pakottava tarve tehdä lauluja ja musiikki on minulle mielentila, joka kantaa ja kannattelee” Kertoo Pehkonen.

Jousikvartetti Heleän ja Keijo Pehkosen yhteistyössä musiikki ja runous yhdistyvät ainutkertaisella tavalla ja jokainen laulu on tehty suurella sydämellä!

Duo Jarno ja Lauri
Duo Jarno ja Lauri

Duo Jarno ja Lauri

Tarvitsetko musiikkia? Häät, hautajaiset, syntymäpäivät, pikkujoulut, konsertit ja kaikki musiikkia kaipaavat tilaisuudet.
Kahden Mikkeliläisen musiikin ammattilaisen perustama duo on keikkaillut jo hyvän tovin kesän aikana. Kokoonpano sai alkunsa 2021 toukokuussa tehdyn esiintymisen johdosta. Pääinstrumentteina toimivat kitara, laulu ja trumpetti.
Ohjelmistoa on kertynyt jo runsaasti lyhyessä ajassa ja ohjelmisto on tyylilajiensa osalta hyvin monipuolinen. Valmistamme ohjelmistoa laidasta laitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja voimme myös tarvittaessa auttaa asiakasta ohjelmisto valinnassa.
Olemme luonnollisesti taipuvaisia myös äänen voimakkuuteen liittyvien seikkojen kanssa ja voimme esiintyä kaikenlaisissa tiloissa. Myös sanataide on hallinnassamme.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin laitetaan ihmiset viihtymään!

Terveisin:
Jarno Hopponen ja Lauri Ronimus