Ohjelmapalvelu Heleä, esittely 

Olen pitkään haaveillut oman ohjelmapalvelun perustamisesta ja nyt tämä haaveeni on toteutunut! Mielestäni tilaisuuden kuin tilaisuudenkin kruunaa siihen sopiva musiikki. 

Ohjelmapalvelu Heleä on elokuussa 2020 perustettu yritys, jonka toiminnasta vastaa allekirjoittanut, viulisti Heidi Lehtoranta.
Ohjelmapalvelu Heleä tarjoaa muun muassa viulu- ja jousikvartetti- sekä kitara-viulumusiikkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Pystymme myös muodostamaan erilaisia kokoonpanoja, joissa on mukana viulu, trumpetti, kitara ja laulu. Toimimme pääsääntöisesti Etelä-Savon alueella, mutta sovittaessa myös muualla päin Suomea. 

Soitamme musiikkia aina klassisesta musiikista uusimpiin radiohitteihin. Voit itse ehdottaa meille soitettavat kappaleet tai voimme auttaa sinua löytämään sopivat kappaleet tilaisuuteesi. 

Heidi Lehtoranta

OTA ROHKESTI YHTEYTTÄ!


Ohjelmapalvelu Heleä, palvelut 

 • Duo Roope Nykänen ja Heidi Lehtoranta (laulu, kitara ja viulu)
 • Viulumusiikki
 • Duo Jarno & Lauri (kitara, trumpetti, laulu)
 • Jousikvartetti Heleä
 • Duo Pheira (viulu ja alttoviulu)
 • Juontaja

KYSY MYÖS MUUTA OHJELMASISÄLTÖÄ!


Ohjelmapalvelu Heleä, hinnasto 

 • Viulisti alkaen 125 e
 • Laulaja alkaen 125 e
 • Jousikvartetti Heleä alkaen 400 e

Hintoihimme vaikuttavat tekijät:

 • Esityksen kesto
 • Esiintyjien määrä
 • Tilaisuuden kesto
 • Tilaisuuden sijainti
 • Muusikoiden ammattitaito

Yllä mainitut hinnat ovat suuntaa-antavia, laskemme mielellämme hinnan ja teemme ehdotuksen kokonaispaketista, kun tiedämme tilaisuutesi tarpeet ja luonteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnat ovat verottomia, eikä niihin lisätä veroa. Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen tapauskohtaisesti.


Heidi Lehtoranta

Aloitin viulunsoiton 3-vuotiaana kahdella kärpäslätkällä, mutta vanhempani huomasivat nopeasti innostuneisuuteni ja ostivat minulle oikean viulun. Tällä hetkellä soitan viulua ammatikseni Mikkelin kaupunginorkesterissa.

Olen aina pitänyt musiikin tekemisestä monipuolisesti. Hyvä musiikki on aina soittamisen arvoista, oli se sitten räppiä tai klassista! Uusin aluevaltaukseni on sähköviulun soitto, jolla voi luoda taas aivan uudenlaisia sävyjä.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, jos haluat juhliisi tai tilaisuuteesi aidon tunnelman luojan. Tehdään yhdessä siitä ainutlaatuinen!


Musiikkinäyte duolta

Duo Roope Nykänen ja Heidi Lehtoranta

Laulu ja akustinen kitara luovat tunnelmaa huuliharpulla höystettynä. Tämä duo yhdistelee laulaja/kitaristi Roope Nykäsen karismaattisen äänen ja mukaansa tempaavan soiton sekä Heidi Lehtorannan hunajaisen suloiset jousen sävelet kokonaisuudeksi, joka toimii niin olohuoneessa, ravintolassa/baarissa tai ulkoilmakonsertissa.

Duo Pheira

Duo Pheira

Duo Pheira on Heidi Lehtorannan ja Pirkko-Liisa Rautavirran muodostama viulu ja alttoviulu -duo. Soitamme yhdessä kaikenlaista musiikkia ja Duo Pheira sopii monenlaiseen tilaisuuteen. Viululle ja alttoviululle on sävelletty paljon erilaista musiikkia, mutta sovitamme myös itse musiikkia kokoonpanollemme.

Heleä Jousikvartetti

Jousikvartetti Heleä

Jousikvartetti Heleä on perustettu syksyllä 2019 ja siinä soittavat neljä mikkeliläistä musiikin ammattilaista: Heidi Lehtoranta (viulu), Inga Nikander (viulu), Pirkko-Liisa Rautavirta (alttoviulu) ja Heikki Hotti (sello). 

Jousikvartetti Heleä tarjoaa musiikkia juhliin ja tapahtumiin niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Ohjelmiston suunnittelemme toiveittesi mukaan ja olemme ennakkoluulottomia musiikkilajien suhteen. Heleä -kvartetilta luonnistuu klassisen lisäksi kevyempikin musiikki.

Duo Jarno ja Lauri
Duo Jarno ja Lauri

Duo Jarno ja Lauri

Tarvitsetko musiikkia? Häät, hautajaiset, syntymäpäivät, pikkujoulut, konsertit ja kaikki musiikkia kaipaavat tilaisuudet.
Kahden Mikkeliläisen musiikin ammattilaisen perustama duo on keikkaillut jo hyvän tovin kesän aikana. Kokoonpano sai alkunsa 2021 toukokuussa tehdyn esiintymisen johdosta. Pääinstrumentteina toimivat kitara, laulu ja trumpetti.
Ohjelmistoa on kertynyt jo runsaasti lyhyessä ajassa ja ohjelmisto on tyylilajiensa osalta hyvin monipuolinen. Valmistamme ohjelmistoa laidasta laitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja voimme myös tarvittaessa auttaa asiakasta ohjelmisto valinnassa.
Olemme luonnollisesti taipuvaisia myös äänen voimakkuuteen liittyvien seikkojen kanssa ja voimme esiintyä kaikenlaisissa tiloissa. Myös sanataide on hallinnassamme.
Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin laitetaan ihmiset viihtymään!

Terveisin:
Jarno Hopponen ja Lauri Ronimus